Маргарин 60%

Маргарин Слойка 80% жир. (В пластах) Ящик 10 кг.

Маргарин для кремів

Призначення: призначений для виготовлення напівфабрикатів кремових для борошняних кондитерських виробів, як для прошарку, так і для приготування кремових прикрас, начинок.

Переваги використання:

- дозволяє створити кремовий напівфабрикат, що практично не відрізняється за фізико-хімічними та органолептичними показниками від базових кремів, виготовлених на вершковому маслі;

- забезпечує підвищену збиваність у поєднанні з необхідною стійкістю, збереженням форм, пластичністю про однорідність кремових начинок та прикрас;

- не вимагає змін технологічних схем та обладнання;

- має високі каркасоутворюючі властивості, що забезпечують формостійкість прошарованого виробу, завдяки чому він використовується як прошарок між коржами.

 

Маргарін Столичний «60%»

Загальний опис: твердий, пластичний харчовий продукт, виробляється на основі рафінованих дезодорованих рослинних олій та жирів.

Призначення: використовують у хлібопекарській, кондитерській промисловості для виготовлення цукрового, затяжного печива, кексів, в мережі громадського харчування, домашньої кулінарії.

Переваги використання:

- Забезпечує високу стабільність емульсії;

- сприяє утворенню прекрасної рівномірної пористості;

- готовий виріб довше не черствіє;

- Високі органолептичні характеристики готового виробу;

- високий рівень очищення жирової сировини дозволяє продовжити фактичні терміни придатності виробів;

- процес формування виробів значно полегшується.

- Тісто довше не затягується за рахунок рівномірного розподілу жиру на частинках борошна.

 

Маргарин для листкового тіста

Загальний опис - даний продукт призначений для використання в кондитерській та хлібопекарській промисловості

Призначення: застосовується для пластування при виготовленні напівфабрикату для листкових виробів, круасанів, дріжджового та бездрожжового тіста.

Переваги використання:

забезпечує чіткий поділ шарів

забезпечує високий підйом виробів

надає готовим виробам приємного вершкового смаку та аромату.

зменшує крихітність у готовому виробі

не вимагає змішування з борошном

не витікає при розтопці (дрожжеве тісто) і залишається пластичним при охолодженні між етапами розкочування (дрожжеве та бездрожжеве тісто)

 

Маргарин Столовий 82%

Призначення: призначений для виготовлення напівфабрикатів кремових для борошняних кондитерських виробів, як для прошарку, так і для приготування кремових прикрас, начинок.

Переваги використання:

- дозволяє створити кремовий напівфабрикат, що практично не відрізняється за фізико-хімічними та органолептичними показниками від базових кремів, виготовлених на вершковому маслі;

- забезпечує підвищену збиваність у поєднанні з необхідною стійкістю, збереженням форм, пластичністю однорідністю кремових начинок та прикрас;

- не вимагає змін технологічних схем та обладнання;

- володіє високими каркас утворюючими властивостями, що забезпечують формостійкість прошарованого виробу, завдяки чому він використовується як прошарок між коржами

У нас Ви можете придбати маргарин провідних лідерів масложирової галузі України для різних видів тесту.

 

Маргарин для хлібопекарського, кулінарного та кондитерського виробництва:

Маргарин столовий "Молочний", 80-82% жирності;

Маргарин столовий "Столичний", 60% жирності;

Маргарин для виробів з листкового тесту, круасанів та східних сладостей. На відміну від неспеціалізованих жирів, маргарин "Шар" для листкового тесту має високу пластичність, не витікає, не вбирається кулями тесту, зручний при розкочуванні, що позитивно позначається на кількості та якості куль.

 

Маргарин "Для листкових виробів Шар", 80-82% жирності.

Маргарин для кремів тортів та начинок. Є заміною вершкового масла при приготуванні кремових прикрас, начинок та прошарків тортів, рулетів та пирожних та інших виробів. При збиванні дрібні кристали маргарину перешкоджають видаленню бульбашок повітря, утримують їх у збитому кремі та надають готовим продуктам стабільність та повітряну структуру. Маргарин для кремів тортів також забезпечує швидку збиваність крему та високу сумісність з різними інгредієнтами.

 

Маргарин для кремів "Для тортів", 80% жирності.

Сонячний 70%

Маргарин створений спеціально для смачної домашньої випічки: тортів, кексів, пирогів та здоби. До його складу входить невелика кількість молока, що надає готовим стравам легкий молочно-вершковий смак.

Контакти

Адреса ТОВ «ОЛСЕН ПРОДАКТ»:

08132, Україна, Київська обл.,

м.Вишневе,

вул.Чорновола, 41

тел.: +380(44) 221-85-81

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.